Все повече бургазлии използват възможността да се консултират с клиничния психолог на УМБАЛ Бургас. Причината е, че той работи както с пациенти на лечебното заведение, така и с възрастни и деца, които се обръщат към него за индивидуална терапия. Психологът Мартин Пъйков помага за преодоляването на емоционалната травма при пациенти в тежко здравословно състояние, претърпели операции и опитващи се да се върнат към нормалното си ежедневие. Неговата помощ е незаменима и при родители на недоносени деца, както и при майки в следродилна депресия, които трябва да се адаптират към новия си ритъм на живот.

„Моята помощ търсят както възрастни с различни проблеми, така и родители, чиито деца са твърде буйни или твърде затворени в себе си”, споделя психологът Мартин Пъйков. Той е завършил „Клинична психология” в Софийски университет „Св. Климент Охридски” и има богат опит при работата с пациенти от различни възрасти.

Кабинетът на психолога се намира в Центъра за майчино и детско здраве на болницата (до паркинга на линейките). Консултациите са безплатни за пациентите на УМБАЛ Бургас. С всички останали те се извършват по ценоразпис и след предварително записан час на тел. 0876357721. Консултацията трае от 50 минути до час.