Хранителен режим, който трае само 7 дни, а през това време се хапва основно зелева супа, успя да обиколи света. Макар диетата да се разпространява с огромни темпове, тя е дело на анонимен автор.

Диета със зелева супа

Идеята е повече от ясна и в основата й стои максимата, че колкото повече ядеш, толкоз по-красив и слаб ще бъдеш.

В никакъв случай нашите думи не са преувеличени. Фактите са красноречиви и неоспорими.

Ако стартирате диетата в понеделник, до края на седмицата ще изглеждате великолепно и ще премахнете от себе си цели 2 и дори 3 кг. Ако сте разумни и обичате да експериментирате, сега е времето да се отдадете на хранителен план без грам странични ефекти.

Популярната диета със зелева супа е истински хит

Килограмите с нейна помощ се губят страшно бързо и даже неусетно. Не се гладува, а се яде винаги, когато усетите нужда. Освен с нея през следващите 7 дни ще се храните с плодове и печени картофи. Ефектът от въздействието й е гарантиран.

Няма да откриете друго такова средство, от което да ядете когато си пожелаете, а в същото време да сваляте килограми. Режимът има и пречистващо действие, затова е толкова популярен не само у нас, но и по цял свят.

Радикална загуба на тегло със зелева супа

Супата е изключително бедна на калории. Дори бихме могли да кажем, че в нея изобщо няма калории. Оттам пристигат и страхотните резултати. Ще се заситите с витамини и ценни минерали, което би могло да ви бъде единствено в плюс.

За една седмица би могла да покриете всички хранителни групи. В различните дни добавяйте месо, плодове, картофи, ориз и мляко. Здравословното въздействие е гарантирано!

Рецепта за зелева супа : бутилка доматен сок, 2 месести пиперки, 6 стръка праз, една зелка, магданоз, къри по желание, черен пипер и малко количество сол. След сваряването добавяте една ампула витамин С.

Приготвяне: продуктите нарежете на дребно и ги залейте с вода. Супата се оставя да се вари в следващите 10 минути на силен огън, а след това до самото им сваряване на слаб. Яжте от супата колкото и когато си пожелаете. Режимът не бива да продължава повече от 7 дни.

След като го приключите, направете почивка и ако сметнете, че имате нужда, стартирайте отново диетата за втори курс, който наново трае 7 дни. За лятото ще изглеждате повече от зашеметяващо, а на плажа няма да имате равна. Та коя жена не мечтае за подобно нещо?

/За жената/