Сред огромното разнообразие от хранителни режими, всеки се опитва да изберете този, който му подхожда най-добре. Някои са без гладуване, докато други са склонни да дават бързи резултати.

Една от най-популярните диети е "6 каши" Тя е одобрена от много диетолози. От ранна възраст ни казаха родителите, че кашата е много полезна. И са били прави. Тя съдържа фибри, витамини, микроелементи. Защо не опитате?

каша снимка

Тази диета е подходяща за тези, които искат да отслабнат за продължителен период от време. Също така тя ще се хареса на тези, които имат малък бюджет за храна и не разполагат с много време, за да подготвят екзотични ястия. Като цяло, това е!

Диетата 6 каши е 6 дни, през които е необходимо да се ядат зърнени култури от един вид (всеки ден - различна), а на седмия ден се приготвя смес от различни зърнени храни.

каша снимка

Списъкът на зърнени култури за диетата

  • Ден 1 - Овесена каша
  • Ден 2 - Просо
  • Ден 3 - Елда
  • Ден 4 - Ориз
  • Ден 5 -Булгур
  • Ден 6 -Ечемик
  • Седмият ден - смес от 6 зърнени култури

каша снимка

Всеки ден сутринта пийте по чаша вода. Половин час по-късно можете да започнете да ядете закуска овесена каша, без сол, захар и масло. Ядете тогава, когато сте гладни. В допълнение към зърнените храни, яжте плодове и зеленчуци, но не грозде и банани. 1-2 чаши кисело мляко на ден, също е допустима норма. От време на време може риба и месо. Пийте много чиста вода. Премахнете алкохол, захарни изделия и храни, съдържащи скорбяла.

Ако имате проблеми с храносмилателния тракт, преди диета, консултирайте се с лекар.

каша снимка

За една седмица ще забележите не само това, което сте загубили тегло, но също така и значително подобряване на здравето. Косата и ноктите ще станат по-силни, а лицето чисто.

Запазете тази отлична диета за себе си, но и да я споделите с приятели.