Медико-диагностична лаборатория „ЛИНА”, която е една от най-големите по Черноморието, отвори свой филиал и в град Варна. Също както лабораториите в Бургас и региона, така и тази във Варна всеки месец осигурява достъп до основни профилактични изследвания на по-ниски цени. „ЛИНА” в морската столица се намира на ул. „Д-р Анастасия Железкова” №40, като за удобство на пациентите освен от понеделник до петък (от 07:00 до 18:00ч.), филиалът е дежурен и в събота от 07:00 до 13:00ч.

„Вече 17 години работим в сферата на лабораторната медицина. Като лекари, нашата цел е да насърчим населението да се изследва за широко разпространени и социалнозначими заболявания, защото тяхното успешно лечение завсиси от навременното им диагностициране. Именно поради тази причина всеки месец организираме кампании с най-честите профилактични изследвания на по-ниски цени”, каза управителят на медицинска лаборатория „ЛИНА” д-р Васил Костадинов.

Видовете изследвания, включени в кампаниите, се обявяват всеки месец на уеб сайта www.lina-bg.com и на официалната фейсбук страница на лабораторията. Информация за тях може да бъде получена и на място в самия филиал. От „ЛИНА” напомнят, че вече няколко години предлагат и диагностични пакети според вида заболяване. Към тях има голям интерес от страна на пациентите, защото спестяват от 20% до 45% от единичната цена на включените в тях изследвания. Те са насочени както към бъдещите майки, пациенти, страдащи от: диабет, чернодробни заболявания и болести на обмяната, така и към активно спортуващи и тези на специален хранителен режим.

Медицинска лаборатория „ЛИНА” извършва следните видове изследвания: хематологична диагностика, кръвосъсирване и фибролиза, биохимична диагностика, електролити и олигоелементи, серологична диагностика, хормонална диагностика, сърдечни маркери, туморни маркери, изследвания за диабет, имунологична диагностика, маркери за остеопороза, лекарствен мониторинг, диагностика на алергии, изследване на урина, микробилогични изследвания, имунохематологична диагностика и специализирана диагностика

Резултатите от изследванията могат да бъдат получени на място в лабораторията или проверени онлайн на www.lina-bg.com