Състезателят Ивайло Петков тествал мощното EVO 6 за състезание утре

img
Ивайло Петков (крайният в ляво с очилата) е участвал многократно в инициативи за безопасност на пътищата. Снимката е от Световния ден за почит към жертвите от автомобилни катастрофи през 2013г., а мястото е пешеходната пътека, където бе прегазена 12-годишната Валя

„Мицубиши”-то било супер мощен състезателн автомобил, но нямал регистрация за движение в градски условия, затова Петков го пробвал по алеите в гробищата

Водачът на мощното спортно "Мицубиши Еволюшън", което катастрофира днес в гробищния парк, е един от най-добрите автомобилни състезатели в Бургас – Ивайло Петков. Японският звяр EVO 6 е бил сред най-бързите. Автомобилът е регистриран като състезателен, но със забрана да се движи в градски условия.

„Ивайло се готвеше за състезание този уикенд, затова пробва автомобила в късния следобед по алеите на гробищата, за да бъде максимално безопасно”, казаха негови приятели пред БургасИНФО.

Това е най-мощната кола, с която Петков е смятал да извоюва победа, тъй като преди това се е състезавал с далеч по-нисък клас коли – „Лада”, „Форд” и др.

Припомняме, че върху спортната кола връхлетя джип на фирма за надгробни паметници, при което трима бяха ранени, сред които и самият Ивайло.

По този повод рейсърите в Бургас, известни под името DRAG.BG, припомнят, че от години настояват за специална писта, на която да могат да тестват автомобилите си и да организират състезания.

Още по темата очаквайте в БургасИНФО.

4 коментара

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

4 Коментара

 •  
  някой
  2017-04-08 21:21:57

  Много си неграмотен Господ. Или по-скоро Господка....... Хаха

 •  
  Свети Петър
  2017-04-08 10:04:49

  Господ всички ни ще прибере и не това е важно, а дали достойно си изживял живота.

 •  
  Господ
  2017-04-08 04:49:40

  Ти обаче ще ги изпревариш

 •  
  Господ
  2017-04-08 01:31:11

  На писта Бургас пратих телеграмка и на другия крадец Пенчев...всички в Бургас, знаят от кой открадна Ивайло колата и тази кражба. и алчност ще ги прати в гроба

Най-новото

Актуални теми

Самоубийство от любов в "Меден рудник", 26-годишният Атанас скочи от седмия етаж на бл. 100

Мярка за неотклонение на Кирил Атанасов за стрелбата в Свети Влас

Балове 2018 в Бургас - блясък, атракция и стил