Майката на 17-годишаната Анелия изпадна в шок, когато разбра, че дъщеря й е загинала при жестоката катастрофа на бул. „Тодор Александров”. Момичето е било на кино в Мол „Галерия” и се е прибирало със свой приятел към „Меден рудник”, когато „Ауди”-то, в което е пътувало, буквално се е разцепило по средата в електрическия стълб между двете платна на булеварда. Колата е купчина смазана ламарина, сред която стърчи стълбът, хората вътре не са имали шанс да оцелеят. Цялото насрещно платно е осеяно с части и стъкла. Глредката е повече от жестока. Телата на мъжа и момичето са на асфалта, а движението е отцепено.

"Това не може да е истина, просто не вярвам", треперещо каза жената - майка на загиналото момиче. Тя не е на себе си от мъка.

Телата на двамата загинали още са на платното. Току-що дойдоха две линейки, както и пожарна. Медицински екип оказа помощ на майката, която изпадна в нервна криза.

„Ани е мъртва”, невярващо крещеше тя. На място дойдоха вече и нейни близки, както и линейка, която да откара телата на загиналите. Пожарникарите мият пътя от останките след сблъсъка.

Още не е ясно каква е причината за катастрофата – дали шофьорът е карал с жестока скорост или има друга причина за зверския сблъсък.