Убийство на жена разтърси центъра на Бургас

Убийство на жена разтърси центъра на Бургас

Крими 7241 0

44-годишна жена е била убита тази нощ в центъра на Бургас.

„Убийството е станало тази нощ около 1.30 часа, на ул. „Юрий Венелин” 18”, потвърди  пресаташето на бургаската полиция Цветелина Рандева. Тя допълни, че жената е починала вследствие на прободни рани в областта на бедрата, най-вероятно е била наръгана с нож или друг остър предмет. За убийството има и задържан, казаха от полицията.

Жената се казвала КрасимираКавръкова и живеела в десния апартамент на 8 етаж във вход "В". Родителите й починали преди време. Единствената близка, която й останала, била сестра й. Съседи разказаха, че Красимира била безработна. Имала психично заболяване и затова не можела да си намери работа. Препитавала се с просия. "Иначе беше много интелигентна - завърши Английска филология с отличие", разказаха живеещи в блока. Те допълниха, че преди време жената е била омъжена, но се развела - мъжът й не пожелал да живее с болна.

Преди да се омъжи, още като студентка, Красимира преживяла нещастна любов - родителите й я накарали да се раздели с мъж, от когото била бременна и да направи аборт. Според тях било по-важно да завърши образованието си и да се посвети на кариерата си. Майка й, която била много властна натура смятала, че е още млада за брак и дете. Любимият й мъж тогава бил войник. Заради нероденото дете не успял да й прости и завинаги си тръгнал от живота й. Вероятно раздялата е отключила и болестта й, смятат съседи.

"Красимира злоупотребяваше с алкохол и често в дома й идваха различни мъже. Прескачаше терасите и влизаше в комшиите, крадеше от тях", казаха още съседите. Кой я е убил - не можеха да кажат. Предположенията варираха от пиянски запой и възникнала свада, до отмъщение - може някой от познатите на Красимира така да е отвърнал за кражба.

Никой от съседите не е чул шумове или скандали в дома й. Ранобудна комшийка видяла само как изнасят тялото - около 4 часа сутринта, покрито с бял чаршаф.

Етикети: полиция, убийство, жена, юри венелин, крими

коментари

0

Burgasinfo не носи отговорност за съдържанието на коментарите, разположени от потребители под новините в новинарския сайт www.burgasinfo.com