Ефектен дамски грим, тоалети като от трилър и много мистерия завладяха днес 8 часа певци, гримьори, сценични работници, фотографи, оператори. Суетнята беше заради новият творчески проект на екстравагантния бургаски талант Красимир Марчев. Той се нарича „Игра“, но съвсем не е игра мейкингът на видеото. Единствено екип на БургасИнфо бе поканен да надникне в студиото му на улица „Драма“ и зад кулисите на Драматичния театър, на чиято сцена днес бяха заснети кадрите за последния клип на артиста. Всъщност това не е една, а цели три песни, които са събрани в общ визуален проект. Първата песен се казва "Кукла на конци", втората - "Игра", а третата - "Само аз".

Певицата Петя Пърл изпълнява вокалите и главната роля в проекта, а две млади дами – Гергана Тодорова и балерината от бургаската опера Антония Паскалева (позната от друг успешен проект на Красимир Марчев, виж ТУК) подкрепят Петя в ролята и на кукла на конци. За ролята на кукловод, след кастинг, е избран харизматичния Валери Ангелов.

„Идеята ми хрумна в началото на януари месец. На 13-ти изпратих мои демота на Петя и тя ми ги върна още същата вечер с вокали към тях, веднага започнах да миксирам, да слагам инструменти около гласа и. Реално музиката е все още незавършена, утре ще записваме с Явор Велчев, който участва на моя полуфинал на „България търси талант“, китарите за последното парче“, разказва за произведението си Марчев. Освен музиката и видеото, дело на Краси са още дрехите, грима и цялостния стайлинг на артистите.

В 10 часа сутринта всички се събират в студиото на Краси за грим, прически и финални доработки на костюмите. Подготовката отнема няколко часа и в 13,30 часа екипът се отправя към Драматичния театър „Адриана Будевска“ в Бургас, където започват снимките, благодарение на директорът г-н Борислав Чакринов, който дава зелена светлина за това. Осветление, дим, проби и всички притихват, сцената става вълшебна. Вълшебна, но не и достатъчна. Провокативният талант снима една част от кадрите в гримьорната на театъра, а друга – в студените и прашни складове. Крайният резултат обаче е повече от зашеметяващ, а всички са толкова обсебени от работата, че увличат дори артистите в театъра, които идват да наблюдават режисурата на Краси, влизайки в ролята на зрители, вместо на артисти. За фон звучат песните от проекта, но не по начина, по който ще бъдат представени на публиката. Веднъж те са записани на бавни обороти, които после ще бъдат забързани, а втори път са записани на бързи обороти, които ще бъдат забавени. Повече тайни от „кухнята“ обаче Красимир Марчев не издава. Всичко приключва около 18,00 часа, а четирите часа снимков материал ще бъдат събрани едва в 10 минутно видео. Кога ще бъде готово то, бургазлията не издаде, но обеща да покаже шедьовъра си първо на читателите на БургасИнфо.