Prodigy, The Exploited, Clawifinger, House of Pain и още имена в тежкия звук излизат на сцената на стадион "Лазур" в Бургас за второто издание на фестивала Summer Chaos.

Вратите на "Лазур" ще отворят в 14.15 ч. за посетителите с билет Prioroty Access и 15 минути по-късно - за всички останали. Първи в програмата са шотландските пънкари The Exploited от 15.15 ч., следвани от ирландско-американската хип-хоп група House of Pain. Техният сет ще продължи до 17.45.

Вечерта след 18 ч. е запазена за
Clawfinger, Bullet for My Valentine и хедлайнерите Prodigy, чийто концерт ще започне в 21.30 ч.. Пропусквателният режим до фестивалната зона ще бъде много стриктен, като за всяка категория билет ще се ползва конкретен вход на "Лазур", съобщават организаторите от M.E. Music.

Те предупреждават, че притежатели на фалшиви пропуски - за каквито има сигнали - ще бъдат предавани на полицията.


Децата до 10-годишна възраст влизат на събитието безплатно с пълнолетен придружител и попълнена декларация. Изискването за декларация от придружител важи и за зрителите под 19 г. Документът може да бъде изтеглен от разпространителя на билети Ticketpro или на място. Билети за събитието все още могат да бъдат закупени на цени от 60 до 120 лв.