Сексоложката Наталия Кобилкина за пореден път изуми феновете си, показвайки колко широко скроена е и как от нищо не й пука.

Само преди дни тя се похвали във Фейсбук, че е получила годежен пръстен, придружен с дългоочакваното предложение за брак от новия си гръцки любим Такис. Това се случи в един от най-скъпите курорти на света в подобаващата романтична атмосфера под палмите и големите звезди на Малдивите.

Още щом влюбената двойка кацна обратно в България, новоизлюпената годеница запретна ръкави и се захвана да подготвя сватбеното тържество. Сексоложката дори успя да изпробва няколко бели рокли в скъп бутик. Както и съответните обувки към тях.

Такис й е отпуснал неограничен бюджет за премяната и тя бърза да го използва, за да бъде най-красивата, маркова и скъпа булка.

В разгара на сватбеното приготовление, Кобилкина е започнала да съставя и неизбежния списък с гостите. Сред тях вече фигурират две имена, които могат да шашнат и най-големите пуритани.

Колкото и странно да звучи, това са бившият й съпруг Делчо и неговата нова приятелка.

Кобилкина сватба
Бившият съпруг на Наталия изобщо не се притеснявал да гледа доскорошната си жена в обятията на друг и нямало да го трогне гледката как се кълне във вярност на „маляка“-конкурент пред олтара. Делчо Добрев дори смятал да я покани после на своята сватба и така да й върне жеста.

Наталия и Делчо си останаха приятели след развода, но че са чак толкова близки, че да го кани на сватбеното си тържество, никой не беше допускал.

Такис също нямал нищо против бившия и сега четиримата са като едно голямо семейство, като даже си ходят на гости. А сексоложката продължава да е съдружник с Делчо Добрев и дори двамата си делят един офис.

Е, признаваме й го на Кобилкина, тя наистина умее да върти мъжете на малкия си пръст.

Бивши, настоящи, бъдещи… няма значение!