Предаването "Пееш или лъжеш" явно е завзето от бургазлии. Тази вечер още двама се борят за титлата, но никой не знае могат ли да пеят, или изкусно лъжат.
Иво е завършил музикалното училище в Бургас, правил е дует с Кристина Дончева, но амбициите му били да стане стилист. Затова отишъл в София и се грижи за стайлинга на свои приятели и на няколко певици.Кристина Бургас обой

Любимото му хоби е да прави тоалети за жени, ушити от мъжки дрехи.
Той дори показа ревю с три непрофесионални моделки.
Кристина Събева пък свири на обой, представи се с неумело изпълнение на пиано, но разказа убедителна биография на колко места е пяла и какво е постигнала.

Кристина пианоДвамата тотално объркаха журито и специално Наско от БТР, който тази вечер трябва да си избере дуетен партньор.

Досега всички бургазлии в различните епизоди отпаднаха, а само един наистина не можеше да пее.

Иво беше елиминиран втори и се оказа, че не само не може да пее, но не е и стилист. Дрехите от ревюто не били негови, а самият той се занимавал с правене на прически.

Кристина Събева бе елиминрана на крачка от финала. Наско се припоти, когато бургаското момиче запя. То изпълни блестящо песента на Мария Илиева "Нека вали" и вдигна публиката на крака, а журито се ядоса от елиминацията. Криси пее страхотно и дуетът й с Наско щеше да се получи уникално. Но той не повярва, че не лъже и я изпусна като дуетен партньор.