Торта “СОЛАР” е единтвена по рода си и е патент на Бутикова сладкарница „Дарът на Мая“, която работи в бургаския ж.к. „Лазур“. Вкусната торта, освен сладко изкушение, ще ви разкрие и вашия хороскоп за период от една календарна година. „Ако вие или ваш близък сте родени на 15.12.1986 г., то хороскопът дава информация за вашата жизнената ситуация за периода от 15.12.2016 г. до 15.12. 2017г. Обхванати са основните теми от различни сфери на живота ви през следващите дванадесет месеца. За изготвянето на хороскопа за вашата Соларна торта, астрологът от нашия екип се нуждае от точни ви данни – ден, година, място и час на раждане (+/-15 мин.), както и града/ държавата, където сте родени“, съобщиха от чаровния екип на сладкарницата. При получаването на тортата – хороскоп ще получите и в писмен вариант хороскопа си и наталната си картата. „В случай, че не разполагате с часа на раждане ви предлагаме и варианта -Космограма“, казаха от „Дарът на Мая“.

Сладкарницата предлага бутикови торти, посреща клиентите си в стилна домашна обстановка и много усмивки.

„Дарът на Мая” днес предлага различен асортимент от торти, приготвени с белгийски шоколад, натурална млечна сметана, различни видове крем, мус и ядки. В сладкарницата се изработват торти по поръчка с декорация по наши/ваши предложения, нестандартни по вид и форма индивидуални идеи. Там можете да намерите тематични меденки, мъфини и бисквитки и други лакомства - персонализирани за лични поводи и тържества. В „Дарът на Мая“ се изработват ръчно бонбони от шоколад, сушени плодове и сурови ядки. Изкушенията са и Крем „Брюле”, Крем „Трилогия”, и „Боровинков със заквасена сметана”. За клиентите, които искат да похапнат сладичко, но са на диета, също има вариант, предложен от екипа на сладкарницата - ниско калорична торта, без рафинирана захар и дребни овесени бисквитки.

„В домашен уют за сладка почивка,сгряно сърце от чаровна усмивка, красота се излива точно зад бара, от където извира Дарът на Мая!“, е мотото, което е водещото за екипа на сладкарницата. Тя ви очаква на адрес:

гр. Бургас, ул."Калофер " бл.155

За поръчки се обадете на тел. 087 871 3855