Световният шампион по бойно самбо и ММА – Благой Иванов - Багата, стана баща на момченце.

Съпругата му Любина, с която живеят далеч от любопитните погледи на папараците в САЩ, му е родила син в една от най-луксозните болници в Лас Вегас – мястото, на което двамата се ожениха.

Момченцето е получило името на победител – Александър и заедно с майката се чувстват много добре. Очаква се до няколко дни да бъдат изписани и да се приберат вкъщи.

Благой, който преди години стана доста известен не само с постиженията си на ринга, но и с любовните си афери с двете Златки, а след това бе прободен с нож в гърдите и оцеляването му се превърна в истинско медицинско чудо, сега се е кротнал и се е отдал на карерата и семейството си. Той се увери в любовта на Любина, когато тя денонощно дежури до леглото му в Пирогов и й остана верен. Заряза стария си начин на живот и отвори нова страница, чак в САЩ.

Там тренира усилено и печели победа след победа.

Багата вече е в мир със себе си и даже поздрави Черната Златка, която роди преди седмица. Вчера на бял свят се появи и неговата рожба и плеймейтката отвърна сърдечно на жеста му, като също му изпрати гореща честитка. А на Любина обеща да държат връзка и да си обменят опит за памперси и адаптирани млека.

Тъй като бабите са в далечна България, Багата отсега е наел професионална американска бавачка да помага на жена му при отглеждането на малкия Александър.