„Годеникът ми почина от аневризма“, разкри водещата на „Елит“ Надя пред Деси Цонева във ВИП Брадър. Толкова млад, а го изгубих безвъзвратно. Минаха три месеца, а аз не мога да се съвзема. Обикалям местата, на които сме били заедно и така съживявам спомена за него.
Това Надя Призна по време на партито за рождения ден на Глория. Тя не издържа как другите се веселят и се затвори в тоалетната, а бдителната Деси я последва да види какво става.

Истината обаче се оказа малко по-различна, пише "Таблоид".
Оказва се, че 37-годишният мъж често злоупотребявал с наркотиците. Една вечер след поредното запиване с приятели, придружено от голямо количество кокаин, годеникът на Надя катастрофирал.

След инцидента обаче той не отишъл да се прегледа и дни по-късно започнали да го мъчат болки в гърдите и единия крак.

Вместо да обърне внимание на здравето си, младият мъж продължил постарому и след поредната ударна доза от белия прах колабирал пред очите на Надя.

Водещата веднага се обадила на Спешна помощ, но за съжаление положението било неспасяемо. Мъжът почива в следствие на кръвен съсирек в крака, който му докарал белодробна емболия. А наркотиците влошили състоянието му.

Надя била съсипана. Близките на годеникът й пък я обвинявали, че заради нея се тъпчел със стимуланти. Това е и причината красавицата да не коментира смъртта на приятеля си в Къщата.
В Брадъра тя влезе кожа и кости и упорито се заговори, че от мъка хванала анорексия. Оказа се, че това е вярно, тъй като бе излъчен разговор с Деси в изповедалнята, където Големият брат я задължи да следи храни ли се нормално тв. водещата и дали има нужда от помощ.