Миглена Ангелова победи Биг Брадър в собствената му игра. Тя не направи като Явор да го изнудва и да иска пари, а просто запази достойнството си.
Роро трябваше да избира кого да превърне в личното си куче, което да яде от паничка на земята, да върти опашка и да лази по пода. Той посочи Миглена, без да се сети, че тя е индивидуалист и не е отборен играч. Искаше да я унижи, но не се получи. Госпожа "Искрено и лично" отказа да се прави на маймуна, в случая на куче. Аз уважавам повече собственото си достойнство, отколкото бюджета на Къщата и кой какво ще яде другата седмица.
Пред никого не съм лазила и няма и да лазя!
За пръв път в шоуто се случва съквартирант да откаже мисия и то демонстративно. Подчертавайки, че това уронва авторитета й. Другите обаче настръхнаха като стадо изгладнели вълци. Най-много фактът се отрази на Глария, която заради Миглена не можа да се чуе с любимия си по скайп. Тя бесня, плака, крещя, изпадна в истерия и накрая за отмъщение настърга слабителни бонбони в паничката с мюсли на Ангелова.

Нека се нас*ре, да й стане гадно и да не излезе от тоалетната, каза отмъсително капризната моделка. Емануела обаче я издаде и Ангелова не спа цяла нощ в тоалетната.