Хитът сред тийнейджърите, в който в лесен ритъм се повтарят до втръсване прости движения с химикалка, ябълка и ананас, на японския комик Кацухико Косаки, придоби и бургаски вариант. Песничката, която за нула време се превърна в новия вселенски хит, вдъхновява хиляди почитатели по света да създават пародийни копия на клипа.

Манията не подмина и бургаски младежи, които проявиха креативност и заснеха своя версия, в която те заменят свежия ананас с ...консерва. Читатели на БургасИнфо ни изпратиха краткото видео, в което се вижда как четиримата зевзеци искрено се забавляват на ритмичната музика от песента. Във видеото на „Pen Pineapple Apple Pen“ Кацухико Косаки, в ролята на Пико-Таро, е облечен в жълта копринена риза със змийски шарки и пее за химикалка, ябълка и ананас, като визуализира действията си със жестове. Бургаските майтапчии обаче се забавляват, използвайки реални химикалки и ябълки, само ананасът е заменен от консерва, което прави клипчето още по-духовито.

Кратката песничка подлуди учениците, стотици бургаски тийнейджъри се поклащат в ритъма й, докато тя звучи от телефоните им.