За пръв път в историята на Биг Брадър играч се опита да преметне продукцията. Това беше Явор Бахаров, който реши да направи кеш аут. Тоест да си вземе парите за цялото участие и да си тръгне на 26-я ден. Близо десет пъти той влезе в изповедалнята и постави картите на масата. Аз ще кажа, че не издържам вече тук, а вие ще ме пуснете да си ходя. Стоял съм 26 дни и смятам, че съм си изработил хонорара. Ако не го направите, ще издам всички ваши тайни и ще кажа, че предаването е нагласено е манипулирано пред цяла България. Ако започнете да ми правите спънки, ще ви го върна. Ако си стиснем ръцете, ще мълча.
Продуцентите бяха повече от възмутени от наглостта на актьора. Те му дадоха време да размисли, но той се похвали пред всички съквартиранти как е надхитрил Брадъра, как хем ще стои по-малко в Къщата и как ще си вземе целия хонорар, а те нека си стоят вътре, като се страхуват да се опълчат.

Аз съм бунтар, аз ще докажа на всички, че победих, хвали се актьорът цял ден. Той нямаше и понятие, че всичките му доста долни и подли пазарлъци в изповедалнята се записват и ще се излъчат и ще излезе в очите на цяла България жалък изнудвач. Даже поиска адвокатите на продукцията да се свържат с неговата адвокатка и да ме преведат парите.

Вместо това обаче, продуцентите изгониха Явор принудително, което е най-тежкото наказание и няма да получи нито лев. Това стана в пряк ефир преди малко и хитрецът, който искаше повече пари да остане или целия си хонорар и да си тръгне с фанфари, бе надхитрен, защото наруши правилата на конфеденциалност и условията да не издава разтовори в изповедалнята пред другите съквартиранти.

Вбесен, Бахаров отговори на всички въпроси на Ники Кънчев с "без коментар" и си тръгна, а публиката дори не му изръкопляска. Бунтът му не успя, изнудването също и от утре той ще дава всякакви интервюта пред всички телевизии, без Нова, но едва ли някой ще му повярва.

В шок останаха и съквартирантите, и коментиращите, а думите, с които го нарекоха в студиото, предпочитаме да спестим.