Миглена Ангелова отнесе най-много обиди в новата мисия „Дивите животни на Нови хан”, в която Роро и Ирина Тенчева трябваше да бъдат водещи на научно-популярно предаване за животните.

Двамата застанаха в импровизирано студио за да четат готов текст, но с многоточия на местата, където трябваше да са имената на животните. Задачата на Роро и Ирина беше да запълнят многоточията с имената на съквартирантите.

За изненада на двамата водещи предаването беше онагледено с живи твари и в ръката на Ирина се появи огромна тарантула. Тя изпищя и една не припадна от ужас, но се овладя и продължи да чете с паяка в ръка, след което го сложи на главата на Роро. „Тарантулата е опасна и отровна като… Миглена Ангелова и безлична като Рени“, каза съпругата на Иван Христов.

А Роро пък допълни, че тарантулата забива ноктите си в другите също като мадам „Искрено и лично“.

Кулминацията дойде, когато им пуснаха жив питон, а Ирина й се наложи да го преметне през раменете си. Тя едва успя да промълви, че питонът е хлъзгав и задушава жертвите си, когато змията действително се уви около врата й и без малко да я стисне в смъртоносна прегръдка. „Ама това наистина стиска“, подскочи Тенчева и отново бе готова да се разписка, когато дресьорът премести опасния „звяр“ на раменете на Роро, а съквартирантите ги гледаха с ужас, примесен със съчувствие.

Роро питон
Вместо ръкопляскания, в Къщата ги посрещна бясната Рени, която се обиди от квалификацията им, че е безлична. Тя нападна Ирина по-свирепо от питона и тарантулата, взети заедно, и я обвини в лицемерие. „Това, че не се карам с хората, не ме прави невзрачна и безлична. Аз ти пях на рождения ден, но повече никога няма да пея за теб“, вбеси се пълничката певица.

„Наистина си безлична, защото не правиш нищо в Къщата, усмихваш се на всички и нямаш мнение“, сряза я Ирина.

Миглена Ангелова пък не вдигна скандал, прие обидите с достойнство, но по намусената й физиономия стана ясно, че е засегната дълбоко и готви отмъщение, което скоро ще стовари върху главата на Тенчева.