Репортерът на Нова телевизия Даниел Петканов избра да се скрие от прожекторите след дивия скандал, който спретна с бившата му половинка Александра Богданска. Той избра морето като дестинация, за да се изолира от "злите езици", които не спират да го одумват, пише Блиц. Преди малко Дани си пусна снимка в социалната мрежа "Фейсбук", на която позира с малко момченце от плаж "Градина" край Созопол. Явно за "Лудия репортер" компанията на мъника е по-приятна от тази на някоя знойна красавица, която да го успокоява след нещастната раздяла с моделката.

Припомняме, че преди дни Даниел сложи край на връзката си с Александра, като призна, че тя му е изневерявала системно. Това обаче не бе всичко. Петканов реши да унижи публично Богданска заради това, което му е причинила. Той пусна кадри от частен самолет, на които моделката лапа пръста на неизвестен младеж.

Гаврата не свърши до тук. Петканов сподели и видео, на което се вижда как замеря актрисата с куфарите й. Красавицата бе залята от хиляди обиди на различни потребители на социалната мрежа, което я докара до психиатрия. В момента се говори, че Богданска вече е излязла от лечебното заведение, но остава на успокоителни и не влиза в интернет.