Известният модел Глория, която се подвизава във ВИП Брадър, направи немислимото. Тя се заключи в тоалетната, за да опази дрехите и гримовете си.
Брадърът раздаде на всеки по един балон и му заръча да го пази. На когото се спука, остава без дрехите и гримовете си.
Едни го обърнаха на смях, други стигнаха до сълзи.
Най-ревностни пазители на личното си пространство, което символизираха балоните, бяха Глория и уж най-желаният ерген във формата - Борислав.
Глория се шмугна в тоалетната, а Борислав първо се отбраняваше, после му хрумна да плува в басейна, а накрая се скри в леглото и го стисна силно. Жана, която имаше мисия да му го спука, се опитваше с добро и с лошо, но не успя. Ти не си мъж, язък ти за мъжката опаковка, посече го певицата. Накрая обаче тя успя с хитрост да го пробие, а той истински разгневен я подгони с шише вода да й омъсти.

В мисията стана ясно кои са материалните хора и кои духовните. Роро със смях сам си пукна балона, но Деси Цонева се кри до последно. Явор Бахаров също заяви, че това е личното му пространство, а Ирина Тенчева се затюхка какво ще прави без дрехите и гримовете си, докато се усети, че това е просто игра.

Кака Лара и Надя също гледаха с изплашени очи.

Вижте колко материални хора сме станали, каза Жени Калканджиева, която коментира живото предаване. В България благосъстоянието и общественото положение се измерват по дрехите, по дома, по марката кола и всеки се състезава с другия. В чужбина не е така. Богатите и известните много често не демонстрират парите си. Но ние не сме дорасли дотам.