Имате спортно-елегантен стил и харесвате ярките тонове?

Вие определено харесвате нестандартните тоалети в по-ярки тонове и с интересни мотиви. Точно в този случай можете да комбинирате максимално цветове и шарки доста смело в разнообразни съчетания. Един вариант е да заложите на два или повече наситени цветове, които да бъдат разпределени по различните части от тоалета ви. например жълто, оранжево и червено или пък синьо, лилаво и розово. Друга опция е да имате един много шарен артикул и с различни шарки, който пък да е комбиниран с други едноцветни в някой от нюансите, които вече са застъпени в облеклото ви. Например дълга пола с два вида шарки и три цвята, едноцветна тениска, чанта и обувки. Или пък обувки и чанта с два вида орнаменти и два цвята и по-едноцветна рокля. Разгледайте някои интересни подходящи за такъв стил примери от women's secret мода.

Имате доста официален стил, но пък и обичате разнообразните шарки?

Ако вашият стил е доста официален, това не значи че отново не можете да комбинирате някои интересни шарки. Само един чудесен вариант е да оставите застъпени класическите цветове, като най-оптимални варианти са комбинации на черно и бяло или пък на бежово и кафяво. Към тях обаче можете да добавите интересна шарка. Например сако на каре или пък част от панталон с дантела. А защо не кафяво сако на бежови цветя и едноцветен бежов панталон? Друг вариант е да застъпите изцяло класическото в тоалетите си като например едноцветен костюм и да заложите на чанта и обувки с интересна шарка. Отново препоръчваме цветовете да не бъдат много ярки. Но спокойно можете да съчетаете няколко тона на кафяво или черно и бяло в оригинален модел.

Стилът ви е доста спортен, но искате да го съчетаете с няколко цвята и поне една шарка?

Ако пък имате много спортен стил, това не значи че трябва да сте само с дънки, бели маратонки и тениска. Може да включите интересна шапка с шарка или пък удобна чанта с такава. А е чудесен вариант да заложите и на много шарена тениска с определена шарка като акцент на тоалета ви. Може също дънките ви да имат изтъркани части в определена последователност или пък да добавите спортен шарен шал. Трета добра опция е просто да заложите на интересен модел маратонки в доста цветове, които да се превърнат и в основен акцент на тоалета ви. А можете към тях да добавите също и шарена раница или пък интересно яке с форми в няколко цвята за преходните сезони. Насладете се на доста оригинални идеи от guess bg.