18-годишният Галин Карамермерски, задържан за разпространение на дрога, иска на свобода, защото бил края на първия срок и трябвало да му оформят оценките в училище. Той влезе в съда в Бургас, където в момента се гледа мярката му за неотклонение. Кармермерски е ученик в 12-ти клас в Английската гимназия, като едновременно с това работи като готвач в известна верига заведения.

Той беше задържан при акция на полицията в ж.к. „Изгрев“, след разпит на свидетели - потребители, закупували за периода от месец юни 2016 г. до месец януари 2017 г. от него марихуана за лична употреба. На база получените данни, под прякото ръководство на Окръжна прокуратура – Бургас, той е задържан в района на бл. 43 в к-с „Изгрев“. Намерена и иззета е найлонова торба, съдържаща суха зелена листна маса с общо тегло около 200 гр. /марихуана/, както и вещи, имащи отношение към престъпната дейност на младежа.

Въпреки младата си възраст той два пъти е осъждан за разпространение на наркотици. Прокуратурата иска за него постоянна мярка задържане под стража, а адвокатът му настоява да бъде пуснат срещу подписка, тъй акто не е оказвал съпротива при задържането му. "Съжалявам за извършеното", каза младежът пред съда днес.

В крайна сметка магистратите го оставиха под стража.