Как се прави контент маркетинг без бюджет за реклама ни показва бургаска батка от комплекс „Меден Рудник“, който си продава старите обувки в OLX. Писането на забавни рекламни послания в сайтовете за търговия е мода, но таланта да го правят притежават малцина. Вдъхновение и креативност обаче не липсват на бургаския зевзек, който продава „боти за истински мъже на тънкарска цена“. Забавната обявата е отличен пример за маркетинг чрез съдъражние, а смехът, който ще предизвика, ще се чуе и при съседите. Публикуваме текста на обявата без редакция:

"Тънкарска цена на Боти за ИСТИНСКИ МЪЖЕ! 48 номер!

Моля не се бъркайте по снимките, просто камерата ми е шибана и изглежда сякаш за много опърпвани, но реално са изключително запазени. Потъмняването е натурално за кожата, идва най-вече от неподходящо лъскане (нямам боя да ги направя блестящи и еднородни) И разбира се от кофти светлина и снимка, но уви нямам по-добро оборудване!

Готов ли си да КЪРТИШ СНЕГА!?

Какво става когато Дядо Мраз е в оф-сийзън? Отива на Хаваите?? НЕ!
Той тренира неуморно като Роки в снега... и ИМЕННО с тези боти, той се подготя за своятА ГАЛА Бойна Вечер на 31.12 всяка година!

Използвани боти, в ОТЛИЧНО състояние!

Ами ако те е страх от снега?
Мамка му, с тези обувки ще респектираш дори градските снегорини!!

СЪСТОЯНИЕТО ИМ:

Когато бях 9-ти клас (преди 6-7 години) си ги купих за около 230лв!
Първокласни българско-произведени боти (Марка MERCURY P&P Bulgaria) от ЕСТЕСТВЕНА КОЖА. Купени от магазин гигант... щото и номера ми бе гигатнски, бате!

Всъщност нося 47 номер, но само това ми ставаше!

Е, ИЗГУБИХ ГИ!
Или поне така си мислехме. Намерихме тези обувки преди месец, след почистване и пренареждане на къщата.
Реално НЕ СА НОСЕНИ повече от ПОЛОВИН СЕЗОН!!

====

Уви, вече не съм фен на ботите и си имам пре-достатъчно обувки.

Тези боти са НАПЪЛНО фунцкионални. Аз нося размер 47 на НАЙК и те ми идват точно на ширина (аз съм човек с много широк крак), но 1см по-дълги.
Не фатално, защото не са спортни обувки. ПРЕПОРЪЧВАМ ГИ, ЗА ХОРА с номер 47 или 48 на оригинални Nike размер!

По мои мерки отвътре обувката е 31см дълга.

Перфектни боти за зимата, ЕСТЕСТВЕНА КОЖА, Хубава подплата. Топлят много, здрави са и изненадващо за разлика от други модели, които съм имал -- тези изглеждат с много здрави "куки" за връзките, но както казах... не съм ги носил толкова много за да проверя.

Предлагам ги на топ цена защото не съм алчен и не гледам да забогатея от чифт обувки, подяволите..! Целият ми акаунт тук е просто между другото.

Честно казано обичам си ги и искам да намерят собственик, който се надявам да ги ЦЕНИ (въпреки, че ги давам само за 40кинта) :)."

Източник: https://www.olx.bg/ad/tankarska-tsena-na-boti-za-istinski-mazhe-48-nomer-ID6ovlC.html#e0607a4ce4

Препоръчваме да разгледате и другите обяви на потребителя, който продава "Гуми, ИДЕАЛНИ за Дрифт Вечер, в която искате евтини гуми за изтъркване!! Забележка: Белият цвят по тях НЕ Е Кока, това е вар от пода (държим ги в неодвършен апартамент). АКО беше кока, щяха да се продават на много по-различна цена, на много по-различен пазар за много по-различни цели... но тук сме легални!!" и телефон "на доста ниска цена, защото мамка му, не целя да забогатея от един обикновен телефон".