В Бургас всичко е възможно, а атракциите и емоциите са за всеки, който иска да им се наслаждава. Това показа днес бургазлия, който като се впусна в истински ски слалом, но не на писта в зимен курорт, а в Бургас, на емблематичното място в Морската градина – край Моста. Той буквално прикова погледите на минувачите, защото беше облечен в необходимата скъпа ски екипировка, за която мнозина дават куп пари, за да демонстрират умения по зимни курорти у нас и в чужбина. Адреналин обаче със зимни преживявания може и да има тук – точно край плажа, на педя от морето. На Никулден стават чудеса!

„Помислихме си първоначално, че този човек е част от ефектната програма на Община Бургас за Никулден, обаче се оказа, че наистина е ентусиаст. Беше си облечен като ски и изглеждаше страхотно. Демонстрираше умения, нищо, че вместо на сняг, караше на асфалт, а край него вместо бели върхове, имаше блестящо от слънчевите лъчи море. Разликата беше, че ските бяха на колелца, но беше майстор, а щеките бяха като истински. Страхотно е!“, коментираха минувачи.

Бургас буквално беше завзет от Никулденска еуфория днес, хиляди плажуваха посред декември в градинката до Часовника в центъра и въпреки многото атракции, които бяха организирани, не липсваха и индивидуални ефектни изяви. Като скиора, когото може и да последвате!