Бургазлия така се разгневи за 1 лев, че разпарчети с нож автомат за кафе в ж.к. „Меден рудник“. Избликът му на ярост ще му струва 397 лева, тъй като ще трябва да плаща щетите по машината. Трагикомичният случай завърши с истинска полицейска акция по неутрализирането му, както и с присъда за хулигана, с която ще запомни сутрешното си кафе.

Бургазлията вървял пеш по улицата покрай бензиностанция „Шел”, намираща се в ж.к.„Меден Рудник”. Преминавайки покрай кафе автомат „Зануси”, собственост на частна фирма, той решил да го използва. Кафе автоматът бил поставен в метална каса, заключен с два секретни болта. Бургазлията пуснал в него монета от един лев, която машината приела, без да използва. Това ядосало младежа и той решил да откърти монетника на автомата, като за целта използва ножа, който носел със себе си. Така той първо срязал отзад захранващия кабел. След това хванал с ръце ваничката, като с ножа опитал да изкара монетника. Така срязал кабела на касовия апарат, счупил механизма за захар и бъркалки и този за чашите, както и самия монетник на три места. Успял да издърпа една част от него, като взел по 20 и 50 стотинки.

По това време обаче в района минавал полицай, който познавал по физиономия яростния бургазлия. Стигнал бегом до него, извикал „Полиция“, успял да извие едната му ръка, съборил го на земята. На място след няколко минути пристигнали служители от Четвърто РУ – Бургас с патрулен автомобил и задържали яростния бургазлия. Така опитът му да пие кафе ще струва 397 лева, които ще трябва да плати за разноски по делото срещу него.