Футболният хулиган Манолл Петров, който нападна журналистката Стела Божидарова в Бургас, се прояви отново като участва в сбиване в дискотека „Астория“ в центъра на морския град. Той е един от двамата, които бутаха и дърпаха полицаи пред дискотеката, за което БургасИНФо съобщи.

Припомняме, че сигналът за сбиване в клуб „Астория“, разположен на бургаската улица „Иван Шишман“, е получено в Първо РУП. Когато полицаите отишли на място установили, че двама от участниците в инцидента са изведени от охраната на заведението, но отказват да представят документи за самоличност и не изпълняват отправените им полицейски разпореждания. Мъжете били в явно нетрезво състояние и оказвали яростна съпротива, изразяваща се в дърпане и бутане на полицейските служители. За прекратяване на противоправното им поведение е използвана физическа сила и помощни средства / белезници/. Двамата мъже са отведени в Първо Районно управление – Бургас, където е установена самоличността им.

Двамата хулигани са 28-годишният Манол Петров и 32-годишният Янко Крушков, от Бургас. По случая е образувано бързо полицейско производство.