Майка на три деца е дамата, която, заедно с 45-годишен мъж, изправиха на нокти вход Г на блок 55 в бургаския ж.к. „Изгрев“. Скандалът избухнал заради инвалидно паркомясто пред блока. Едното от децата на Виктория Т. било със зрителни увреждания и тя имала право да спира там. Никога досега не е създавала проблеми на съседите си, но в нощта на петък срещу събота буквално избухнала. Заедно с бургазлията овършали целия вход, като първо се качили на седмия етаж, после слезли на петия, и накрая нападнали младежи от шестия етаж, които също имали право на инвалидно паркомясто.

„Беше истински екшън, искаха от момчетата да махнат колата от там, но те отказаха. Мъжът се удари на площадката на петия етаж, до днес сутринта имаше кръв. Лежеше на стълбите, очевидно беше, че е пил“, казаха съседи пред БургасИНФО.

Припомняме, че мъжът и жената, бяха усмирени с полиция, след като двамата псували и крещяли във входа. Мъжът се опитал да се саморазправи с момчетата, които заели паркомястото, отказвайки да се подчини на полицейските разпореждания. По данни на полицията той започнал да блъска единия униформен служител, като се сборичкал с него, при което му се откопчала радиостанцията. Жената пък я взела и хвърлила на земята. Докато полицаите се опитвали да спрат буйстващия мъж, върху тях в гръб сe нахвърлила дамата, която ги обиждала и псувала. Двамата са укротени, като са им били поставени белезници и са били задържани за срок до 24 часа, като е образувано досъдебно производство за хулиганските им действия.

ЧЧистачката на входа днес почисти кръвта на бургазлията, който паднал на стълбите във вход Г, докато буйствал