Годишният календар на Путин е на път да се превърне в тотален хит. В него руският лидер е представен като приветлив симпатяга. На една снимка той е с коте, на друго с дете, а на трета - на кран. Има и снимка на кон, кадър на делтапланер и в кабината на руски изтребител, пише Дейли мейл
Някои от кадрите силно напомнят за емблематични снимки и пози на Сталин и Брежнев. Под всяка снимка има тематичен коментар на руския президент.

На снимката за август Путин е на комбайн и говори за реколката от пшеница и подчертава важността на хлаба за руския народ.

При снимката, на която е пилот на изтребител (месец ноемвир), пише, че целта е са да се създаде армия, която ще гарантира на Русия суверинитет и стабилен мир.

На декември Путин малко напомня мафиотски кръстник, пише изданието. Тогава в очакване на 2018 г. и домакинството на световното по футбол Путин пише любопитен коментар: "Русия е миролюбива и самодостатъчна държава. Ние не се нуждаем от териториите на други. Не се нуждаем от чужди природни ресурси. Но ако сме заплашени, ще използваме оръжия, за да гарантираме сигурността си".