Обучение на младите и за младите очаква всеки, който иска да повиши квалификацията си в Бургас. Безплатното събитие се организира от Национално Сдружение „МЛАДЕЖКИ ГЛАС“ и Съдърланд Глобал Сървисиз. На 22 октомври /събота/ от 09:30 до 14:30 часа в сградата на Бургаски Свободен Университет /зала 208/ академия ще обучи младежи как се работи в международна среда. Академията „Аз съм Глобален“ ще се проведе в рамките на един ден в гр.Бургас. Участниците могат да се запишат на pr@mg2007.eu с двете си имена. В края на академията всеки ще получи сертификат.

„Динамичната среда на бизнеса е в основата на желанието на младите хора непрекъснато да придобиват нови знания. Професионалните умения на един млад човек са изключително важни за неговата реализация. Това обучение ще предостави на младежите един различен поглед от глобално към локално” споделят организаторите.

Основните цели на обучението е младежи от Бургас и региона да получат знания и умения за работа в една международна фирма. Как работят световните пазари и какво искат да видят работодателите в своят служител. Обучението ще формира основи понятия, компоненти и глобални знания за международния пазар. Ключов елемент е практически панел за реално обучение на участниците.

Академията за млади професионалисти „Аз съм Глобален” се провежда с най-добрите лектори - Александър Милев – Директор офис Бургас - Sutherland Global Services, Николай Иванов – Директор бизнес услуги в Sutherland Global Services и Златин Георгиев – Мениджър връзки с университети в Sutherland Global Services.

Събитие има и в социалната мрежа:

https://www.facebook.com/events/1797314990554327/