Шофьор спретна дива гонка с полицията в Странджа, защото карал автомобила пиян, а и нямал шофьорска книжка. Когато бил хванат натясно, накарал една пътничките в автомобила да се премести зад волана. Наглостта му стигна до там, че дори обжалва и наложеното му наказание от 300 лева.

Екшънът се разиграл край с.Българи, община Царево, като полицейски служители забелязали на пътя към с. Изгрев автомобил с включени аварийни светлини, спрял на пътното платно успоредно до друг автомобил. След като полицейските служители се приближили към него, колата с аварийните тръгнала напред с бързо увеличаваща се скорост. Униформените решили да извършат проверка на автомобила и пътниците в него, настигнали автомобила като му отправили светлинен и звуков сигнал, но вместо да спре шофьорът увеличил отново скоростта. Полицаите го последвали, застигнали го и изравнявайки се с него, видели, че автомобилът се управлява от мъж. След изравняването на двата автомобила, водачът намалил постепенно и спрял, а патрулната била странично пред него. Пред очите на служителите на реда шофьорът най-нагло се преместил от мястото си на предната дясна седалка, а седящата там жена заела позиция зад волана.

Наглият мъж отказал да представи документи, както и да бъде тестван с дрегер за употреба на алкохол, въпреки, че видимо не бил трезвен. Полицейските служители го задържали и отвели в управлението в Царево. Там било установено, че той не притежава шофьорска книжка. Затова му била наложена и глоба от 300 лева, която по-късно водачът обжалва с твърдението, че не е бил той зад волана. Съдът в Царево обаче го отряза и потвърди наложената му санкция.