Възрастен мъж шокира жени и деца в боровата горичка в „Меден рудник“ като мастурбира пред погледа им. Преди ден той буквално стресирал майка и 8-годишния й син, като най-безцеремонно стоял пред тях със свалени панталони и извършвал гнусната си дейност.

Жената била на покупки до магазин „Кауфланд“ в комплекса и заедно със съпруга си и двете им деца решили да се разходят до близката борова горичка. Бащата и едното дете вървяли напред, а майката и синът се забавили малко и се придвижвали след тях.

Навлизайки в горичката, жената видяла мъжа, който бил със смъкнати панталони. Първоначално помислила, че той уринира, но след като той се обърнал, тя видяла, че той е изкарал половия си член и мастурбира. Майката закрила лицето на детето, за да не може да види какво се случва, започнала да крещи и му казала да отиде да извика баща си. Въпреки, че маниакът видял жената и детето, продължил да мастурбира. След това дошъл бащата, който го подгонил нарушителя. Шокираната майка казва, че е чувала, че възрастен мъж с описанието на засечения от нея мъж редовно мастурбирал на публични места, като заглеждал млади жени.

Маниакът е 78-годишен пенсионер, той е глобен с 300 лева за хулиганство.