Автобус „Сетра” на бургаска транспортна фирма, извършваща туристически превоз, е изгорелият на пътя от Малко Търново към Бургас ( малко преди разклона за село Индже войвода). Останките от машината все още са на място, а представители на фирмата – превозвач също пристигнаха тук и в момента дават показания пред разследващите полицаи.

„Изключително ми е напрегнато, търсим в момента кран и платформа, с който да вдигнем изгорелия автобус. Все още не ни е ясна причината за инцидента”, каза пред BurgasINFO представителят на транспортната фирма. Според него 24-мата туристи, които са били в рейса, са вече спокойни и са пристигнали успешно в Слънчев бряг, където са на почивка.

„Шофьорът е много притеснен, нека се успокои и тогава ще уточняваме откъде са започнали пламъците”, добавиха от фирмата.

Пламъците, погълнали автобуса, са се разраснали и към гората. Изгоряла е малка площ сухи треви и храсти. Районът се охранява от полиция, като движението се осъществява по едната лента. Внимавайте, като пътувате през този участък.