Суперзвездите от „Легендите“ разтърсват тази вечер Летния театър в Бургас с незабравимите хитове на няколко поколения българи. Публиката очаква най-популярните изпълнения, останали незабравими за мнозина, като на първия ред днес е фен на Майкъл Джексън, който приковава погледите с ексцентричното си облекло.

Коцертът тази вечер е част от националното турне за 2016-а на „Легендите”. Това е второ гостуване на музикантите в черноморския град. Миналата година концертът изправи публиката на крака и остави незабравими спомени.

Тази година към компанията на Йордан Караджов от „Сигнал“, Константин Цеков от ФСБ, Митко Кърнев от D2, Любо Киров, Константин Марков и Стенли от „Тангра“ се присъединява и обичаната от всички Тони Димитрова.

Част от грандиозния успех на рок шоуто се дължи на различното представяне на легендарните песни, които звучат в оригинален аранжимент, но показват артистите в различна светлина – Данчо Караджов, изпълняващ песни на ФСБ и Тангра, Стенли с оригинален прочит на репертоара на D2, Любо Киров - в ролята на барабанист и певец, плюс брилянтните китарни партии на Митко Кърнев.