Млад мъж, който работи като продавач на царевица на плажа на един от най-популярните къмпинги по Южното Черноморие - „Арапя“, загина при жестока катастрофа по вътрешния път към Царево. Момчето е излизало от къмпинга, когато се е забило челно в движещия се насреща автомобил с надпис ДЗИ, съобщи strandjanews.com.

Младежът буквално е връхлетял върху насрещно идващата кола, от удара тъмнозеленият му автомобил е буквално размазан. Според запознати той е бил без книжка, колата е била без гражданска отговорност, има съмнения и за употреба на алкохол. Не е бил сам в колата, но за щастие друга жертва няма. В другия автомобил също са пътували млади хора, които обаче не са пострадали сериозно. „Гледката е потресаваща, направо е нещо страшно. Ударът наистина е бил сериозен и е цяло чудо , че няма и други жертви“, коментираха случайно миналите оттам. Заради тясното платно движението по пътя е силно затруднено.

Предполага се, че загиналият младеж е искал бързо да се прибере у дома си. Той е от Сливен, но от години живее в Царево.

Завоят на излизане от „Арапя“ е изключително коварен и всеки неопитен водач може да предизвика жесток сблъсък на излизане от къмпинга, ако срещу него идва автомобил. Много често обаче по този път минават като у дома си водачи, които нямат нужния опит, считайки, че той е вътрешен и привидно безопасен.