Нестандартни екскурзии за разкрепостени двойки предлагат туроператори в Интернет. Частни секс турове и посещения на клубове, организиращи оргии са в листата с предлаганите забавления, скрити зад фразата „сексуален социален експреримент“.

Организацията, нарекла себе си Клуб за сексуално освободени българи, урежда екскурзии на тайни места в Европа на освободени от предрасъдъци мъже, жени и суинг двойки над 18-годишна възраст. В рекламата им пише, че имат петгодишен опит в организирането на подобни събития. Това, което предлагат в атракциите си за 2016 година е Бал с маски, който предоставя 10 дена пълен релакс на база all inclusive в средновековен замък в Шотландия. Програмата на събитието включва 10 дневен престой в заъмъка, в който няма да се допускат външни посетители. Кетъринг, алкохол и безалкохолни напитки на корем са осигурени от домакините. В програмата се включват още концерти на английски поп и рок групи, както и диско партита, за да бъде задоволен всеки музикален вкус. Гарантирана е жива охрана от шотладска охранителна фирма.

За желаещите да подремнат между сексуалните премеждия са осигурени достатъчно брой комфортно обзаведени стаи, а персонала на замъка обещава да се погрижи за уникалния престой на посетителите.

За да не се чувстват като затворници през тези десет дена фирмата се е погрижила и за разходки на открито – сред природата около замъка, разходка с катер до остров Айлза Крейг, или възможност за полет с хеликоптер. От съображения за сигурност и недопускане на филмиране, аудиозаписи и разкриване на самоличността на участниците в замъка не се допускат мобилни телефони с камера. На влизане в замъка се раздавате мобилни устройства без камери и записване на ауидо.

В обявата пише още, че могат да участват суйнг двойки, мъже, жени, привърженици на фетиши, bdsm, кама сутра, римска секс оргия и други. В този тур ще присъстват от 300 до 500 участници от 3 държави - България, Румъния и Украйна, като за последните са осигурени шенгенски визи. Организаторите водят статистика на записаните участници, за да се стараят съотношението между мъже и жени да е равно.

Цената на сексуалното щастие се изразява в размер на 2 500 евро на участник, а на суйнг двойка - 3 500 евро. Клубът уточнява, че са официално регистрирана фирма в Република България и организират международни секс партита, както и че клубът не е място за проституция и подобни услуги не се предлагат. Гарантират пълна анонимност, дискретност и сигурност на участниците в мероприятието.