Бившият нападател на ЦСКА и любимец на Сектор "Г" Стойко Сакалиев е баща-мечта. Щурият бургазлия поднесе невероятен подарък на 13-годишната си дъщеря Любомира и я накара да се разплаче от щастие, съобщи ПИК.

Преди няколко месеца Саката и Люби сключили сделка: тя да завърши с пълно отличие седми клас, а той да изпълни най-голямата й мечта - да се срещне на живо с Джъстин Бийбър. Дъщерята на Стойко е влюбена от години в канадската поп сензация и дори не на шега е заявила на баща си да е в готовност да приеме супер звезда за зет.

Днес Саката изпълни обещанието си и скрил билетите за концерта на Бийбър в Загреб причака Люби пред апартамента й в Бургас, където живее с майка Жулвена. Тийнейджърката избухна в сълзи, щом видя какво се крие в запечатания плик (Вижте видеото най-долу).

"Бях обещал на Люби и изпълних обещанието си, защото и тя изпълни своето да завърши завърши с 6.00. Сега й предстои да кандидатства в английската и испанската гимназия в Бургас. Ще трябва да научи хубаво езиците, за да няма проблеми при общуването с моя зет Бийбър", сподели пред ПИК бившият футболист.