Бивша съпруга обвинява мъжа си, за който е била женена, че е правил безразборно секс и дори е изнасилил дъщеря им, която е с психично заболяване. Тинка Стоева твърди, че по-малката й дъщеря е заварила баща си Иван и по-голямата си сестра със свалено бельо в стаята. „Тези подозрения ми са от години, когато един ден по-голямата ми дъщеря ме посрещна с писъци, че мъжът ми я насилил. Заварих го да спи в стаята, а до него имаше потник, с който се е бършел. Започнах да го бия с него. Тогава обаче не обърнах внимание, защото тя има заболяване и реших да не се развеждам. Когато обаче другата ми дъщеря каза какво е заварила – разбрах, че е истина.“, разказа Тинка Стоева в предаването „Съдебен спор“ по Нова телевизия днес. Така се стигнало до развода на двамата съпрузи. Иван отрича да е посягал сексуално на дъщеря си. А днес има претенции към къщата в Ахелой, където е живял с Тинка и двете дъщери.

Драмата, която се е разигравала обаче години наред в семейството е повече от потресаваща. От случаите, които си спомня Тинка, излиза, че мъжът е истински полов атлет, който не подбира партньорите си. Ставал неуправляем, особено след употреба на алкохол. „Запознава се с жени чрез Фейсбук, уреждаше си срещи, сред тях имаше както циганка, така и рейнджърка. Първата му съпруга е била чехкиня, изнасилил е и балдъзата си.“, каза Тинка.

„Ще се стопя от тези приказки. От тези обвинения по-голяма наглост няма. Какъв полов атлет съм аз?!“, каза 69-годишният Иван. Той категорично отрича да е имал подобно поведение. От своя страна той пък обвини Тинка, че е пребивала голямата дъщеря Стефка. Момичето е било болно от шизофрения, вече е починало и не е било биологична дъщеря на Иван.