Иван Мирчев от град Средец е първият треньор на един от най- успелите родни футболисти и може би най- добър опорен халф в българския футбол- Златко Янков. Двамата са родом от същия град, а именно Мирчев е налял първите солидни фундаменти в богатата футболна биография на Фара, преди още той да премине в "Черноморец" и после в "Левски" и националния отбор.

От две години, създателят на шампиони работи във феномена на ниво ДЮШ по родните ширини- ДФК "Звездичка" и набора, който ръководи е многократен победител в национални и международни състезания, а в първенствата на БФС е на изключителна висота. Това са малчуганите- родени: 2005 год. От днес до неделя те ще бъдат домакини на републикански турнир. Участват отборите на Локомотив Пд, Суперстарс Пд, Нефтохимик, Черноморец и Вихър Айтос. Мачовете са на комплекса "Звездичка Арена".

"Вярвам, че ще стане прекрасна надпревара, изпъстрена с много феърплей", каза Петър Алексиев- организатор. Председателят на "звездичките" също е научил първите букви от футболната азбука като дете от същия този опитен спец Иван Мирчев.