Ново НПО „Силата на младите“ подпомага младежите в техния стремеж за професионално и социално развитие. То ще бъде представено официално на 27-ти януари в Младежки международен център - Бургас от 17.00 часа.

Наскоро основахме НПО “Силата на младите” което ще се фокусира върху организирането на фестивали, спортни събития, развитието на лидерски умения, насърчаване на гражданската активност и създаване на възможности за образование и кариерен растеж сред младежите. Подкрепяме иновациите и предприемачеството, като ще се целим за създаване на условия за развитие на стартъп общността сред младите хора. Идеята е организацията да функционира като платформа за обмен на идеи, опит и ресурси, подпомагайки младежите в тяхното стремеж за социален и професионален напредък. Имаме за цел да насърчаваме инициативите, които обединяват младите хора около общи ценности и цели. Това включва още благотворителни кампании, кампании за социална промяна, и създаване на партньорства с други организации и институции. Организацията ще подчертава важността на взаимодействието, творчеството и разнообразието в общността на младежите, като насърчава тяхната активност и ангажираност в различни области.“, съобщиха учредителите.

На своето представяне те ще обявят тяхната визия за обучения, събития, спорт и иновации, насочени към младежите от 18 до 35 години.