Новата година вече настъпи, а с нея и новите предизвикателства в света на модния бранш. Особено край морето, където Бургас за първи път ще избере своя Мистър, а кастингът за престижния конкурс е вече в сила. Организатор на „Мистър Бургас" е не кой да е, а отново обичайният заподозрян – дългогодишната Модна Агенция „Интермоделс Бургас", ръководена от небезизвестния ивент-мениджър г-жа Ваня Маринова.

Г-жа Маринова е с над 13-годишен опит не само в организирането на модни конкурси, но и в откриването на едни от най-красивите лица.

„Време е да дадем тласък и на мъжкия чар и красота в нашия град, защото те никак не отстъпват от тези на дамите. Идеята ни е чрез „Мистър Бургас" да открием нови лица, които след това ще имат възможност за успешна кариера в продуктови и телевизионни реклами, филмови и музикални продукции, ревюта и т.н.", споделя за новото предизвикателство г-жа Маринова, под чиято егида изпъкват не едно и две имена с успешна реализация в света на модния бранш.

Неслучайно кастингът за „Мистър Бургас" стартира с началото на 2024, успоредно с традиционния кастинг за набор на нови лица на Агенцията, за да могат кандидатите за първата мъжка титла в Бургас да бъдат подготвени и да придобият необходимите опит и увереност преди финала на конкурса.

Участниците в „Мистър Бургас" ще бъдат групирани в няколко възрастови категории. Всички желаещи могат да се запишат за кастинг като изпратят на официалната страница на конкурса във фейсбук, кратка информация за себе си (имена, възраст, ръст), както и снимки в близък план и цял ръст и задължително контакт за обратна връзка.

Конкурсът „Мистър Бургас" ще се проведе в края на лятото в една от най-луксозните точки в морския град, която засега остава тайна. Публиката и бургаският хайлайф елит обаче със сигурност могат да очакват поредното класно светско събитие с доайенския почерк на г-жа Ваня Маринова, а морският й Червен килим започва да пише нова история през 2024.

Снимка на модела:Петър Кременски МА "Интермоделс"