Тази вечер от 20.00 часа, созополчани и приятели на Созопол, където и да се намирате в България и в страните от ЕС, пуснете SMS на номер 17641 за Никола Янакиев! Този призив е най-разпространяваният днес в морския град, защото предстои финалът на музикалното шоу „Гласът на България“ след броени часове.

„Ето, че дойде финалът. Това приключение, което придаде смисъл на моята 2023, е на път да приключи. Радвам се,че стигнах до тук. Днес ще бъда най-емоционален, защото песните предразполагат към това. Надявам се посланията им да достигнат до вашите сърца. Ако това се случи, гласувайте за мен на 17641.Няма по-силно нещо от силата на музиката и любовта!“, написа в социалните мрежи талантът от Созопол Никола Янакиев.

„Да дадем шанс на дарбата и скромността, да издигнем Никола до мястото, което заслужава - ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ ! Чрез песните и емоциите, Никола изпрати своите послания до нашите сърца. Тази вечер е редно ние да изпратим да него положителната енергия и мислите ни за вяра в неговия успех и за радостта от признанието на таланта му! Тази вечер Созопол е 17641 - Никола Янакиев! Успех, Никола!!!“, призовават местни жители.

Дългоочакваният грандиозен финал на десетия сезон на „Гласът на България“ ще премине в три вълнуващи етапа на живо, а в него зрителите ще определят кой ще стане новият „глас на България“ и ще вземе наградата от 50 хиляди лева.

На голямата сцена на „Гласът на България“ в пълен блясък и великолепие в неделя ще изгреят шестимата финалисти – Елена Попова, Надежда Ковачева, Димитрина Германова, Арканджело Д‘Анджело, Симеон Славев и Никола Янакиев, които вече са на една ръка разстояние от победата.