Отваряме вратите си широко за всички напълно здрави спортни маниаци! Фитнесът ви чака с нетърпение, а всички ние нямаме думи да опишем колко сме ентусиазирани да се върнем заедно с вас в залите и да се развихрим. С този хъс екипът на СЦ „Аякс“ в Бургас подготвя фитнеса си за утре – 1 февруари, датата, на която отново след двумесечна пауза фитнесите ще могат да работят отново при съответни противоепидемични условия. Във фитнесите в града в момента тече трескава подотовка за първите тренировки.

С огромно внимание ще следим за спазване на противоепидемичните мерки - да сте с маски, да ползвате поставените на съответните места одобрени от РЗИ дезинфектанти, да спазвате нужната дистанция и да си останете вкъщи, ако не се чувствате добре и имате грипоподобна симптоматика! Ами...това е! Чакаме ви! Заредени с позитивна енергия и желание за мощно раздвижване!“, обявиха от СЦ „Аякс“.

От FITHOLIC CENTER също ведро съобщиха на клиентите си, че отварят на 01.02 с нормално работно време.

FITHOLIC винаги е бил еталон за здравословен начин на живот. Затова ние поставяме вашето здраве на първо място и се грижим за спазването на всички нормативни изисквания и хигиенни мерки. Както ние, така и вие трябва заедно да спразваме следните правила: Още на рецепция ще бъдете посрещнати от новите правила за вътрешен ред, които са поставени на видно място в целия център: носете чисти обувки, които трябва да се сменят още на рецепция, лична хавлия, която да поставяте върху уредите е също задължително! Ползвайте дезинфектиращи препарати, които ние сме осигурили както на рецепция, така и във фитнес залата!Спазвайте препоръчителна дистанция от 2 м.!“, обявиха от екипа на фитнеса.

Ентусиазъм кипи и в HealthStore Fitness Center. Отваряме врати скоро‼ Ще ви очакваме с нетърпение. Всички абонаментни карти ще бъдат активни и удължени с периода на карантина! И да не забравяме, че Тяло за лятото се прави през зимата.“, съобщиха на клиентите си от залата.

Отваряме фитнес клубовете ни на 1-ви февруари, понеделник, с нормално работно време. Груповите тренировки ще се провеждат по график. С оглед на епидемичната обстановка, сме взели всички необходими мерки за осигуряване на безопасна среда за трениране. Най-важните от тях са: Ограничение в броя трениращи – 50% от капацитета на залата; Дезинфекция на ръцете на входа; Задължително трениране с кърпа; Осигуряване на наситен брой лицензирани дезинфектанти в залата.

Замразихме активните карти на 28.11 и те ще бъдат подновени от деня на отварянето. Оставащият период от картата към 28-ми ноември ще бъде добавен автоматично.

Цените и условията на картите и абонаментите ни остават непроменени.

След двумесечна пауза ви очакваме!“, съобщиха от Атлетик фитнес.

Повечето от редовните клиенти на фитнесите реагират с очаквано нетърпение за завръщането си в залата. Някои от хората обаче имат и резерви заради начина, по който ще се осъществява спазването на дистанция.

Какво ще рече 50% капацитет? Да не стане хората да дойдат да тренират, а да трябва да чакат, докато някой си тръгне? Какво правим, когато хората приключат работа и се изсипят всички в едно и също време да тренират... Малко повече яснота ще бъде добре“, питат някои от спортуващите.