Лятото е в разгара си и вашата подготовка за лятната ваканция върви с пълна пара. Имате нужда от малко допълнителни средства, за да отидете на бленуваната почивка? Не се притеснявайте, Стик Кредит ще ви помогне да осъществите приказното си лято!

Като небанкова финансова институция, която е специализирала в предоставянето на бързи кредити онлайн, ние сме винаги насреща, когато имате нужда от допълнителни средства - бързо, удобно и изцяло онлайн.

Този месец Стик Кредит празнува своята 10-годишнина от създаването си и искаме да поканим всички свои клиенти да празнуват заедно с нас участвайки с томболата с награди. Всеки клиент, който изтегли бърз кредит до заплата или кредит на вноски, ще участва в нашата томбола с много награди. Не пропускайте шанса си да изтеглите кредит между 01.07 и 31.07 и се включете в голямата надпревара.

А за тези от вас, които ще са наши клиенти за първи път, имаме още един голям подарък! Всеки първи кредит до заплата е с нула процента лихва. Точно така, ако вземете заем от Стик Кредит за първи път, връщате толкова пари, колкото сте изтеглили - без лихва или такси.

Като кредитна компания, ние сме винаги насреща, когато имате нужда от средства, за да осъществите своите финансови планове. Нашата мисия е да промотираме отговорното кредитиране в България, като предоставяме ясни и прозрачни условия.

Как можеш да се включиш в томболата и да празнуваш с нас?

Посети интернет страницата ни на stikcredit.bg и кандидатствай за онлайн кредит. Всеки, който изтегли заем през месец юли, автоматично участва в нашата томбола за награди. Единственото, което ви е необходимо, за да участвате, е валидна лична карта - без доказване на доход или изискване за поръчители.

Победителите ще обявим на нашата фейсбук страница. Не пропускайте шанса си!