Агенцията по заетостта в Бургас набира готвачи за работа в самостоятелни и хотелски ресторанти в Южна Англия. Работодател е стара семейна компания с традиции в хотелиерството и ресторантьорството. Предлагат се работни места за сезонна, но и за постоянна заетост. Основните изисквания към кандидатите са да имат опит като готвачи или придобита професионална квалификация в тази област и добър английски език.

На одобрените лица се предлага настаняване, за което те заплащат само дължимата местна такса, вътрешно обучение, работа в сплотен екип, отстъпка при хранене в ресторанта (50% през работни часове и 20% в останалото време) и възстановяване на половината от пътните разходи, при условие, че работникът премине изпитателния 4-седмичен период. Началното заплащане е 7,50 паунда на час с възможност за увеличаване и развитие в кариерата.

Офертата е публикувана в националния EURES сайт www.eures.bg. Одобрените по документи лица ще бъдат поканени на интервю, което работодателят ще проведе на 5 октомври в Бургас, в сградата на Професионална гимназия по туризъм „Проф.д-р Асен Златаров", на булевард „Стефан Стамболов № 53. Ако се интересувате, изпратете CV на английски език на мейл D.Piryankova@az.government.bg. Крайният срок е 3 октомври.

Повече информация можете да получите на телефон 0882 825 030 - М. Тодорова.