Едни от въпросите, които несъмнено вълнува всичко са представителите на кои зодии водят първенството за най-труден и съответно най-благ характер? Не е нужно някой да се засяга от това, което звездите очертават. Нека все пак не забравяме, че има и други фактори влияещи върху нечий характер освен зодията.


Скорпионите са на чело на зодиите по отношение на труден характер. Те са толкова егоистично и властно настроени, че понякога с тях е съвсем невъзможно да се живее. Винаги прави, командващи, ревниви и даже жестоки, те могат да превърнат връзката с тях в истински кошмар без значение какви са отношенията ви.

Подгласник на скорпионите са представителите на една много твърдоглава зодия – Овен. Прекалено склонни към кавги и неотстъпчиви, овните се чувстват винаги компетентни и имат неимоверно големи очаквания към всички останали. Твърде голямото его пречи да се разберете с овните успешно за повече от няколко дни.

Като антипод на горните две, други двама представители на зодиака водят първенството по сговорчивост и адаптивност като характери.

Везните са зодията с най-благ и сговорчив характер. Те са нежни и романтични, хармонията е от изключително значение за тях и винаги се грижат за баланса в отношенията. Ако леката отнесеност, склонността към анализи и задълбочените разговори не ви притесняват, то тогава можете да изградите успешна връзка с везните без значение представител на коя зодия сте.

Подгласници в разбирателството с останалите зодии са стрелците. Те са с жив и младешки дух, големи оптимисти, които почти винаги са над нещата. Ако сте способни да им осигурите желаната свобода, то вие ще бъдете търсен другар в приключенията им. Стрелците ще оценят липсата на окови и ограничения, съумеете ли да им дадете нужното ще ви възнаградят с лоялно партньорство за цял живот.

За останалите осем зодии може да се каже, че притежават балансирано количество качества и недостатъци, без да залитат в някоя от двете крайности. /jenata.bg