„Как се справяте тук с въздържанието“ – попита Деси Цонева младите, след като вече бяха на няколко питиета вповече.

„Аз съм нервна, понеже не мога без се*с. Свикнала съм да го правя няколко пъти седмично, пристрастена съм към него и сега тази липса много ме измъчва“, добави тя.

„Ама така, без любов ли? – попита наивно Жана.

„Бе кой говори за любов, отдавна съм спряла да вярвам в любовта. Отивам, начесвам си крастата и толкова. Важното е човекът да ме привлече с нещо, да си паснем като се погледнем. Любовта е остаряло понятие, целувки под звездите, държане за ръка… такива работи не ми трябват, трябва ми само едно здраво чу*ане и после съм като преродена. Ако не бях в тази къща, щях да сваля първия симпатяга в първия бар“, отсече Деси.

Моделката Глория я подкрепи и обяви се*са за необходимост и най-доброто лекарство срещу стрес, което те отпуска. Тя също мечтаела за любов, но като нямала човек до себе си, се задоволявала с въртящи се около нея мераклии.

„Аз пък не мога така, сподели срамежливо Жана. Трябва да обичам човека. Трябва да изпитвам някакви чувства към него. Не мога да се отпусна пред абсолютно непознат, към когото съм безразлична. Как ще го гушкам, как ще го галя? Даже не мога да си представя! Предпочитам да стоя с месеци недокосната, отколкото да го правя с когото ми попадне. Просто не ми се получава“.

„Ти затова си толкова дръпната и нервна, поставиха й веднага диагноза останалите. Липсата на с*кс влияе върху нервната система“.

Явор Бахаров също сподели, че никога не е стоял на сухо толкова дълго време.

А аз от половин година съм на сухо и това не ми пречи, въздъхна Жана.