В нашата страна където и да застанеш гледаш от абсурданата страна. Не вярвам в некаква ротация Говорят се само презни приказки, да са живи и здрави. Това заяви в коментар за последните политически събития в България големият режисьор Теди Москов.

Вижте и неговия коментар за изкуствения интелект: “Изкуственият разсъдък потвърждава по какъв начин нелепостта е по-висша ”, сподели по различен мотив режисьорът. Москов вижда в него образец за оглупяването на актуалните хора.


“Мозъкът им толкоз заспива, че без GPS не могат да се приберат у дома ”, разяснява той. Режисьорът се самоиронизира и сподели, че неговият навигатор се е развалил и не се е прибирал от доста време, та помоли от екрана брачната половинка си Мая Новоселска да пристигне да го прибере от малкия екран.

"Хуморът е нещо, което доста хора не притежават и ние трябва да се отнасяме с тях като с инвалиди - това е едно сетиво по-малко. А те ми се подиграват. Това е все едно слепецът да се подиграва на виждащия."


Той коментира и наградата "Калоянчев": Наградата е на името на Георги Калоянчев, което ме смути, защото той е колос, а аз не съм. Ако той е един огромен дъб, аз съм някой, който си почива в сянката на този дъб, защото Калоянчев е нещо грандиозно. Това каза Теди Москов по повод предстоящото му награждаване с наградата "Златен Кукерикон" за цялостно творчество в Сатиричния театър.