„Да, постигнахме много. Но това е нашата работа, нашият дълг пред Вас. Помагахте ни да вършим всичко със сърце. Ако ни гласувате доверие и в тази кампания, за мен и за хората в листата ще бъде чест да продължим да Ви служим.“. Това заяви емоционално тази вечер в Камено кметът Жельо Вардунски, който е кандидат за нов мандат. Той говори искрено пред хората в читалището и представи листата за общински съветници от ГЕРБ. В негова подкрепа дойдоха и депутатите Андрей Рунчев и Галя Желязкова. Вардунски показа и новите лица в листата, които се посрещнаха с ентусиазъм от присъстващите в залата. Всички бяха категорични, че той е човекът, който успя не само да върне Камено на картата на Бургаска област, но и общината да бъде забелязана на най-високо равнище.

„Мечтата ми беше Камено да не се подценява, ние да се гордеем, че сме жители на тази община. Видяхме как с времето, само за няколко години нашите населени места започнаха да се преобразяват – улици, осветление, материални бази, условия. Знам, че всичко започва от хората, от техния социален живот, от тяхната духовна среда, от общуването между нас. Затова за нас, за моя екип, заедно с общинските съветници беше много важно да създадем условия хората да се забавляват, да творят и да общуваме заедно. Да имаме социален живот, който да ни прави по-силни, по-сплотени. Горд, съм, че заедно затвърдихме това, за което в по-големи общини могат само да мечтаят. При нас е факт и вече го знае цяла България. С хубавото лесно се свиква и едва завършили един обект идва следващ. Не забелязваме как това място става все по-хубаво и вече гледаме към нови хоризонти. Но нека си признаем, че в най-тежките години не само за България, но и за целия свят, Общината свърши много, без да се оправдае с пандемия, със световна криза, с войната с Украйна, с липсата на бюджет, с правителствата. В тези мрачни времена ние бяхме сплотени, имахме една кауза и продължихме напред с възможно най-малко поражения и с повече успехи за града и селата, но най-вече за хората.“, каза Вардунски.

+Ремонтите не спряха, нито забравихме тези хора, които са в нужда. Няма да излъжа, ако Ви кажа, че има още много и моите приоритети са в няколко посоки в следващия мандат – ВиК, пътна, инженерна и здравна инфраструктура. Аз и моят екип имаме опита, за да завършим работата по друга много важна задача – ВиК инфраструктурата по селата, осветление, обновление на общински сгради, създаване на услови за спорт и игри на открито. Това ще е първата ни задача, с която започваме. Трябват ни хора, с които в Общинския съвет и в администрацията да продължим работата си.“ добави той.

Ето и листата на ГЕРБ в Камено:

101. Жельо Василев Вардунски

102. Радослав Иванов Балтаджиев

103. Румяна Атанасова Сотирова

104. Мартин Желязков Желязков

105. Иван Георгиев Димитров

106. Божидар Калудов Стефанов

107. Петко Буранов Динев

108. Жечка Тодорова Тодорова

109. Милен Стефков Мирянов

110. Владимир Росенов Кижев

111. Красимир Георгиев Лимперов

112. Ваньо Щерионов Калпакчиев

113. Стефан Георгиев Иванов

114. Андон Атанасов Михайлов

115. Христо Тодоров Тодоров

116. Цвятко Стоянов Котев

117. Митко Пенков Найденов