Това обяви на извънреден брифинг организационният секретар на партията Юлиан Ангелов.

Благодарим на НФСБ за добрата работа, вече сме ги уведомили за решението на структурите ни, каза още депутатът от ВМРО. "Няма напрежение или идеологически различния", разкри Искрен Веселинов за "Обединени патриоти" като коалиция.

"Противоречия винаги е имало в коалицията, но не и крайни. Няма драма - истината е, че ВМРО се развива и ние имаме различна визия за патриотичното движение", каза още депутатът от ВМРО.

"Идеята е патриотичното движение да се превърне в гражданска платформа, в която да изразяват мнението си всички, които бранят изконните български ценности. Ще привлекат политически и граждански организации. Немалка част от местата в листите ще са за гражданска квота. Целта ни е не просто да прескочим 4-процентовата бариера, но да направим патриотизма модерен и разбираем", допълни Веселинов.

На европейските избори се явихме сами и вкарахме двама души в европарламента. На местните избори имаме двойно повече общински съветници в цялата страна и тройно повече кметове по общини, разкри Юлиан Ангелов.

Novini.bg