Кампанията, която ще водим, ще бъде позитивна, както винаги досега. Ще изложим нашите виждания, няма да обсъждаме качествата на другите кандидати. Това заявиха представителите на ГЕРБ в Бургас по време на откриването на предизборната шатра на партията, която се намира до Часовника в центъра на морския град (още за откриването на шатрата ВИЖ ТУК).

„Надяваме се на толератна кампания. Каним бургазлии и на 23-ти октомври на предизборен концерт на ГЕРБ, който ще се състои пред сградата на Община Бургас, за да чуем лично посланията на кандидата за президент Цецка Цачева и на вицеадмирал Пламен Манушев“, каза общинският съветник от ГЕРБ Калояна Живкова. Тя добави, че всеки може да се запознае с техните приоритети и от материалите, които ще са на разположение всеки ден в шатрата до Часовника.

„Имаме най-добрата кандидат-президентска двойка. Целта на шатрата е хората да се запознаят с предизборната програма и това, което кандидатите предлагат за развитието на страната.“, каза Тодор Йосифов – член на предизборния щаб на ГЕРБ в Бургас.